Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAPA MERMAID

Descriere

Localizare
Hotelul Napa Mermaid Hotel & Suites este situat intr-o zona linistita din Ayia Napa, la 100 m de plaja Grecian Beach si 800 m de centrul orasului unde se gasesc numeroase supermarketuri, magazine de suveniruri, restaurante, baruri si cafenele.

Distante
Puncte de interes
- Manastirea Ayia Napa
- Parcul National Greco
- Nicosia, Larnaca, Limassol
- Muntii Trodos
- Satul pitoresc Omodos

Atu-uri
- 100 m de plaja
- Centru Spa si wellness

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilittai precum: receptie 24 h, birou de schimb valutar, restaurant principal, pool bar, bar, servicii de spalatorie, servicii rent a car, taxi, acces internet wireless gratuit, servicii medicale, camera pentru bagaje, magazin de suveniruri, centru Spa si wellness cu piscina exterioara, piscina interioara incalzita iarna, sauna si Jacuzzi, baie cu aburi, sala de fitness, masaje, coafor, tratamente de infrumusetare.

Tipuri de camere
- Standard Twin Room
- Superior Side Sea View
- Standard Sea View
- Executive Bungalow
- Junior Suite
- Grand Suite

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie cu cada si/sau dus, aer conditionat individual/ incalzire, acces internet wireless (gratuit), TV LCD, facilitati pentru prepararea ceailului sau cafelei, seif (gratuit), uscator de par, mini bar, balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.