Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Effect Algara Beach


Descriere

LOCALIZARE: pe plaja.
CAPACITATE: 155 camere.
FACILITATI HOTEL: restaurant principal cu 3 seri temtaice/saptamana, restaurant a la carte bulgaresc, restaurant a la carte mediteraneean, Lobby Bar, Snack Bar, bar pe plaja, Evening Bar, teren de tenis, teren de volei si volei pe plaja, biciclete de inchiriat, proagrame de animatie 6 zile/saptamana, pisc ina cu apa de mare/minerala, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, splash pool pentru copii.
FACILITATI CAMERE: camerele sunt dotate cu 2 paturi normale si un extrabed, apartamentl de lux dispun de 3 paturi suplimentare, balc on, baie cu dus, pardoseala pe jos ( camerele Royal au parchet pe jos), acces internet wireless, seif, minibar, uscator de par, TV cu ecran plat. Camerele Royal dispun in plus de umplerea minibarului zilnica gratuit ( apa, sucuri si bere), set pentru ceai cafea (alimentare zilnica), parchet pe jos, bauturi de import la lobby bar, reduceri pentru serviciul de spalatorie si curatatorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.