Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Railay Bay Resort And Spa


Descriere

Localizare: Aceasta proprietate este la 5 minute de mers pe jos de plaja Railay, cu nisip alb,, in mijlocul peisajului tropical. Railay Bay Resort & Spa ofera parcare gratuita la debarcaderul Ao Nam Mao, iar debarcaderul Railay este la 20 de minute cu barca de plaja Ao Nang sau debarcaderul Ao Nam Mao.


Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie WiFi gratuit in intreaga proprietate, o piscina pe malul marii si un restaurant.
Oaspetii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa Railay si pot incerca activitati precum caiac-canoe si alpinism. Biroul de turism poate ajuta oaspetii sa-si organizeze calatoria.
Restaurantul complexului Railay ofera preparate din fructe de mare si specialitati de pizza, insotite de briza racoroasa a marii. Este disponibil si room service.


Facilitati camere: Casutele in stil tropical ale complexului Railay sunt confortabile si au mobilier din lemn sau din trestie si balcon privat. Unitatile au TV, cablu international, DVD player, seif si o baie spatioasa cu cada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.