Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Suntem o nouă unitate din Brzeće, deschisă pe 15 decembrie 2018. Situată la 18 km de centrul de schi Kopaonik si la o altitudine de aproximativ 1070 m.

Complexul este alcătuit din două clădiri, care au patru intrări separate situate pe mai multe etaje diferite, precum și un garaj subteran cu peste 30 de locuri de parcare pe care oaspeții noștri să le folosească, gratuit, in functie de disponibilitate și 4 garnituri VIP care pot fi rezervate cu costuri aditionale.
Pentru oaspeții noștri există o recepție deschisă de la 7 dimineața.
În complexul nostru există 83 de apartamente cu structuri și dimensiuni diferite. Apartamentele pot găzdui între 2 și 6 persoane, în funcție de tipul acestuia. Cele mai mici dintre apartamentele noastre măsoară 25 m², în timp ce cele mai mari măsoară 50 m².

Descriere camere:
Bucatarie echipata, frigider, asternuturi si prosoape, acces WIFI gratuit, TV si cablu TV, baie, uscator de par, seif.
Studio pentru 2 persoane: o canapea extensibila pentru doua persoane
Studio pentru 3 persoane: o canapea extensibilă pentru două persoane și un singur fotoliu pat)
Apartament pentru 4 persoane: 2 paturi single și o canapea pentru două persoane sau un pat dublu și o canapea pentru 2 persoane
Apartament pentru 5 persoane: 2 paturi single, o canapea extensibila si un fotoliu pat jumbo sau un pat dublu, o canapea extensibila si un fotoliu pat
Apartament pentru 6 persoane: un pat dublu, două paturi single si o canapea pentru două persoane

Descriere facilitati:
Receptie, parcare, camera de schi echipata, serviciu de spalatorie (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie