Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Royal Bay Resort se află în micul district Ikantalaka, între cunoscutele staţiuni litorale Albena, Balchik şi Kavarna. Aeroportul Varna este situat la 50 km, iar oraşul plin de viaţă Varna se află la 60 km.

Facilitati Hotel

Ca și facilități, hotelul oferă oaspeților: bar pe plajă, restaurant cu terasă în aer liber, bar, plajă privată cu umbrele şi șezlonguri, doua piscine exterioare cu sectiune pentru copii, club si loc de joaca pentru copii (intre 4-11,99 ani), internet wireless, parcare nepazita, lift, sala de internet, masaj, inchirieri auto, spalatorie. Animale de companie nu sunt acceptate. Nu ofera facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

Activitati: tenis de masa, darts, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, aerobic, polo in apa, program de animatii pe timpul zilei, animatii seara (la fiecare doua zile).

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere duble, studiouri (32 mp) si apartamente cu un dormitor (60 mp) si doua dormitoare (95 mp), toate echipate cu TV prin cablu, seif (gratuit), baie cu dus, aer conditionat, minibar (contra cost), uscator de par si balcon, Wi-Fi.

Camerele duble sunt situate in zona de gradina a complexului (aflat la aproximativ 100 m distanta de plaja). O parte din camerele duble au vedere laterala spre mare.

Studiourile si apartamentele sunt in cladirea aflata in prima linie si au balcon cu vedere spre mare, chicineta cu plita. In studiouri exista o canapea.

Apartamentele au o camera de zi si unul sau doua dormitoare separate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie