Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Miraggio Thermal Spa Resort


Descriere

Localizare:
Miraggio Resort este localizat in Halkidiki, Grecia la 110 km distanta de aeroportul SKG Thessaloniki.
Facilitati:
-kids club
-welness & spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
-pisina
-Sali de conferinta
-organizari evenimente
-servicii de curatatorie haine (contra cost)
-parcare
Restaurante:
-opt restaurante cu diferite orientari culinare, si privelisti panoramice
-patru baruri
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de uscator de par, tv prin satelit, aparat de cafea,seif, telefon, aer conditionat, balcon sau terasa
-Garden View 34-36 m2: cu vedere spre gradina acest tip de camera dispune de un pat canapea 180x160. Capacitatea maxima de doi adulti si un copil
-Deluxe Garden View 37-39m2: cu vedere spre gradina acest tip de camera dispune de un pat canapea 180x160. Capacitatea maxima de trei adulti si un copil sau doi adulti si doi copii
-Deluxe Side Sea 37-39m2: cu vedere laterala spre mare acest tip de camera dispune de un pat canapea 180x160. Capacitatea maxima de trei adulti si un copil sau doi adulti si doi copii.
-Deluxe Sea View 37-39m2: cu vedere spre mare acest tip de camera dispune de un pat canapea 180x160. Capacitatea maxima de trei adulti si un copil sau doi adulti si doi copii.
-Deluxe Pool Front 37-39m2: cu vedere spre mare si piscina acest tip de camera dispune de o terasa si un pat canapea 180x160. Capacitatea maxima de patru sau trei adulti si un copil sau doi adulti si doi copii.
-Family Garden View 43-45m2: cu vedere spre mare acest tip de camera dispune de o terasa si un pat canapea 180x160. Capacitatea maxima de patru sau trei adulti si un copil sau doi adulti si doi copii.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie