Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 28 hoteluri

Fundata, Romania

Hotelul se afla in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului si cat si spre muntii Bucegi Hotelul are o capacitate de 80 locuri de cazare dispuse in 38 camere duble si 1 apartamentLoc . . .

Fundata, Romania

Hotelul Sport este cea mai noua unitate de cazare din Complexul Cheile Gradistei fiind deschis la incepul verii 2011Localizare situat la intrarea in complex la 70 metri distanta de receptie si in imediata apropiere a terenurilor de tenis si fotbalCam . . .

Fundata, Romania
Fundata, Romania
Fundata, Romania

Perioada 2312 - 26122020Tarif pachet 2000 ronpersoana in camera dublaPachetul include 3 nopti de cazare 23 Decembrie - Cina 24 Decembrie Mic Dejun Pranz si Cina de Ajun25 Decembrie Mic dejun Pranz Cina de Craciun 26 Decembrie - mic dejun Pachet O . . .

Fundata, Romania

Perioada 30122020 - 03012021Tarif 2200 ronpersoana in camera dublaPachetul include 4 nopti de cazare30 Decembrie - Cina 31 Decembrie Mic Dejun Pranz Cina Festiva de Revelion 01 Ianuarie Pranz Cina 02 Ianuarie Mic Dejun Cina 03 Ianuarie Mic dejun . . .

Fundata, Romania

Work from Casa MunteluiAnteprenori la Casa MunteluiTariful pentru intervalul luni-vineri este de 245 leizicamera dubla mic dejuncina Casa Muntelui este situată în Fundata fiind înconjurată de văile cu verdeaţă ale Munţilor Bucegi Se ofera

Fundata, Romania

Hotelul Bucegi se afla in imediata apropriere a receptiei Cheile Gradistei Fundata Camerele Hotelului Bucegi va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului cat si spre muntii Bucegi Hotelul este dispus pe 6 etaje are o capacitate de 170 locuri de c . . .