Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA VILLA

Descriere

Localizare: Pensiunea Aqua villa este situata la doar 30 de km de Tulcea, in inima Deltei Dunarii, pe bratul Sulina, la Mila 26.

Descriere: Pensiunea Aqua Villa, cazare de Lux in Delta Dunarii, va asteapta cu bucurie, pentru a petrece impreuna un sejur de neuitat in mirifica Delta a Dunarii, loc de poveste si de relaxare. Veti descoperi o lume minunata, salbatica, ce va va oferi clipe de neimaginat si povesti de spus la foc, toate acestea din confortul unei locatii moderne, de patru stele, cazare de lux in Delta Dunarii.

Camere:

Capacitatea de cazare a pensiunii in cele 3 corpuri de cladire, este de 7 camere a cate 2 locuri;
Camere dotate cu bai proprii si aer conditionat, internet wireless, TV cablu, minibar in camere, bucatarie traditionala, bar, piscina.

Restaurant:


Se pot servi diferite mancaruri din gastronomia deltaica, pe baza de pre-comanda, in restaurantul pensiunii

Aqua Villa este o pensiune lacustra, cu o curte de 3000 de metri patrati, nu chiar in inima salbaticiei, ci foarte aproape, dintr-un respect nemasurat pentru mirabila natura
  • Suprafata locatiei 3 000 mp:
  • Amplasamentul 3 corpuri de cladire
  • Dotari suplimentare Bar + restaurant
  • Transport - 2 salupe moderne de cate 8 si 5 locuri si barci din lemn, piscina, calarie
Accesul: pe Dunare cu nava pasager din Tulcea [Plecari din Tulcea, luni, miercuri, vineri > ora 13.30]; Nava Rapida Delta Express, [Plecari din Tulcea spre Maliuc marti, joi > ora 13.30]; salupele proprii ale Pensiunii Aqua Villa, la comanda Pensiunea Aqua Villa **** se inchiriaza pentru grupuri, tocmai pentru ca dumneavostra sa va simtiti nestingheriti. Conceptul este de grup restrans, asta inseamna ca avem in total 6 camere duble, toate dotate cu aer conditionat, televizoare, minibar si baie proprie. Accesul la piscina proprie este nelimitat.

Inchiriaza toata locatia- locul unde incepe povestea concediului visat


Locatie exclusivista care se preteaza grupurilor. Punem la dispozitie pensiunea cu cele 7 camere si demipensiune pentru 14 persoane. O pensiune in Delta Dunarii care se afla pe malul Dunarii. Aqua Villa ofera cazare in Delta sub eblema comfortului familiar oaspetilor sai.
La Aqua Villa, ideea de cazare si meniu traditional in Delta Dunarii este imbinata cu activitati dinamice si relaxante. Petreceti timp pretios in piscina, alaturi de cei dragi.


Servicii optionale:
- plimbari cu caiacul pe canale
- excursii cu barca sau cu salupa
- sporturi nautice


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.