Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Secret Garden


Descriere

Secret Garden este un complex hotelier modern din satul Danesti inaugurat in vara anului 2007. Fiind situat intr-un cadru mirifc, la hotarele Maramuresului istoric si la doar 17 km de Baia Mare, complexul impresioneaza atat prin varietatea serviciilor oferite cat si prin locatia sa inedita.
Hotelul dispune de 20 camere duble si 4 apartamente,un restaurant cu terasa, piscina interioara/exterioara cu apa incalzita, sauna, sala de fitness,teren de sport multifunctional cu instalatie nocturna, crama etc.

Conditii tarife pentru copii:

Copiii cu varste pana la 12 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit in cazul in care nu se solicita pat suplimentar, turistii fiind obligati sa certifice varsta copiilor la check in printr-un act.
In camera dubla cu 2 adulti, primul copil are gratuitate iar pentru al doilea copil se solicita 60 lei/noapte, pret ce include mic dejun si pat suplimentar pe tipul de camera selectat.

*Hotelierul isi rezerva dreptul sa isi modifice tarifele in functie de conjunctura economica
*Tarifele sunt nerambursabile

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.