Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danube Delta Resort


Descriere

HOTEL: se afla situat in inima Deltei Dunarii, vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina.
CAMERE: Camera standard: camere elegante si spatioase (20 mp) sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan , lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci
Camera matrimoniala deluxe: camere elegante si spatioase (24 mp) sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan , lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci, terasa proprie si vedere la iazul din spatele complexului.
FACILITATI: restaurant, bar, receptie deschisa nonstop, gradina, terasa, camere nefumatori, check-in/check-out express, seif, camere izolate fonic, incalzire, camera de bagaje, Aer conditionat, zona de plaja privata, snack bar, terasa la soare .
COPII: 0 – 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile suplimentare ( transfer si excursii). Al 3-lea adult in camera dubla achita 18 euro/noapte.
ACCES: Transferul Murighiol - Crisan - Murighiol sau Tulcea - Crisan - Tulcea . Orele si rutele de transfer vor fi stabilite de comun acord cu 24 de h inainte de sosire in functie de starea vremii, posibilitatile turistilor si ambarcatiunile disponibile / nave de linie Catamaran sau Pasager din Tulcea, curse zilnice sau nave rapide din Tulcea aprox 50 lei (1 ora).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.