Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

The Island Hotel este locul in care inovatia si inspiratia sunt vizibile in fiecare coltisor, in fiecare spatiu decorat cu mult bun-gust, in fiecare element de design si arhitectura. Acesta este un hotel destinat in exclusivitate adultilor, ideal pentru petrecerea unei vacante romantice. Hotel este destinat doar adultilor. Acesta este situat in fata plajei de nisip, inconjurat de gradini de flori si palmieri, la 2km de centrul statiunii Gouves, la 7km de celebra statiune Hersonissos si 500 m de statia de autobuz. Facilitati hotel: The Island Hotel ofera o gamă largă de dotări de lux și servicii cum ar fi :baruri, restaurant, restaurant a la carte, sală de gimnastică, baie / spa și o sală de conferințe. Dispune de aer condiționat și oferă 298 camere de oaspeți, sala de jocuri, facilitati sportive,divertisment si internet acces. Oaspetii hotelului se vor putea rasfata cu tratamente de masaj , saună, hidromasaj, baie de aburi (contra cost) și vor putea face miscare in sala de gimnastică dotata cu foarte multe aparate.Facilitățile includ, de asemenea, tenis, baschet și volei, tenis de masă și biliard.Facilitati camere
Hotelul este format din camere moderne si elegante, in tonuri naturale de bej, creand o atmosfera de confort si relaxare. Majoritatea ofera vedere panoramica spre Marea Egee sau gradina si au ca dotari standard: baie (open space sau inchisa), aer conditionat, telefon, frigider, seif, televizor LCD, acces internet Wi-Fi extra, halate si papuci de baie, prosoape de plaja, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, balcon/terasa.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant, taverna, baruri, piscine, piscina interioara cu hidromasaj “Bath House”, centru fitness, teren de tenis, teren de baschet, tenis de masa.

Localizare
The Island Hotel este localizat pe plaja din Gouves, la 17 km de aeroportul din Heraklion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.