Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEO

Descriere

Localizare
Hotelul este situat la 300 - 400 m de o plaja stancoasa cu nisip si pietris, la 6 km de centrul localitatii Hersonissos (aprox. 8 min de mers cu masina sau 55 min de mers pe jos) si la 25,6 km de Aeroportul International din Heraklion (cca. 20 min de mers cu masina de la proprietate). Centrul vibrantului oras Heraklion se gaseste la maxim 29 km de la hotel (25-30 minute de mers cu masina). Cele mai populare puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Muzeul Folcorului Lixnostatis (200 m), Parcul Acvatic Star Beach (500 m), Acvariul Aquaworld (2,7 km, mers pe jos), Labyrinth Park (6,7 km), The Crete Golf Club (8,3 km), Watercity Waterpark (20,6 km), Nikos Kazantzakis Museum (34,3 km).

Activitati/Divertisment
In incinta complexului oaspetii au la dispozitie pentru relaxare si divertisment piscina in aer liber (deschisa in sezon), prosoape de piscina, tobogan cu apa, baie turceasca/ baie de aburi (cost suplimentar), cada cu hidromasaj/jacuzzi (cost extra), sah gigantic, masaj (contra cost), spa si centru de wellness (cost extra), sala de fitness, sauna (cost suplimentar), aqua park, biblioteca, inchirieri biciclete (contra cost), darts, tenis de masa, biliard (cost extra), camera de jocuri, teren de golf (la maxim 3 km, cost suplimentar), teren de tenis. Se organizeaza gratuit doua nopti de divertisment pe saptamana, in teatrul deschis de la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.