Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Beach Hotel & Bungalows


Descriere

Localizare
Creta Beach este un complex hotelier de 4 stele situat pe plaja de 9 km de nisip alb din Ammoudara. Hotelul este situat ideal pentru oaspeţii care doresc să exploreze zona din jur. Numeroase magazine, taverne și baruri se află la câțiva pași. Aeroportul Internaţional din Heraklion este situat la apriximativ 10 km de proprietate, iar statiunea Heraklion la 7 km distanţă. Cele mai populare puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Muzeul de Istorie a Cretei (4,6km), Zidurile venețiene (4,9 km), Muzeul de Arheologie Heraklion si Koules (5,2 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (5,3 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (8 km), Palatul Minoic din Knossos (8,7 km), El Greco Museum (12,1 km), Nikos Kazantzakis Museum (16,4 km), Labyrinth -Musical Workshop (18,3 km).

Activitati/Divertisment
Facilitățile de agrement ale hotelului includ o piscină mare în aer liber, zonă de facut plajă, precum şi terenuri de tenis și de volei pe plajă, echipa de animație, dansuri folclorice, tir cu arcul, masă de biliard, fotbal de plaja, darts, tenis de masa, teren de minigolf, sporturi acvatice (în apropierea locatiei), amfiteatru cu evenimente speciale (300 de locuri). De asemenea, seara este oferit un program de divertisment. Copiii au la dispoziţie un miniclub, loc de joaca, dar şi o zonă separată la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.