Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat in centrul Hersonissos-ului, una dintre cele mai animate statiuni ale insulei Creta, hotelul Agrabella este unul dintre cele mai populare hoteluri din zona datorita raportului calitate-pret.
Plaja se afla la o distanta de 280 de metri (5 minute) iar aeroportul Heraklion la 25 de km.

Facilitati hotel:
Constructia hotelului face ca acesta sa fie structurat pe 4 etaje servite de cate 2 lifturi. Dintre facilitatile puse la dispozitia oaspetilor sai amintim: receptie non-stop,restaurant, baruri, camera de zi, piscina pentru adulti cu zona de sezlonguri si umbrele, biliard, tenis de masa, col internet, acces internet wi-fi (contra-cost, aprox 2 eur=30 min).

Facilitati camere:
Camerele hotelului sunt util mobilate pentru si sunt echipate cu TV prin satelit,canale de muzica, telefon direct, grup sanitar cu articole de toaleta, dus sau cada, balcon sau terasa.
In camerele economy se percep costuri suplimentare pentru: aer conditionat : 50 euro/ camera/ saptamana ; seif : 15 euro/ camera / saptamana ; mini-frigider : 20 euro/ camera / saptamana.
In camerele Sperior / Lux sunt incluse serviciile precum aer conditionat, minifrigider si accesul la internet wi-fi.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie