Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THALASSA BEACH RESORT


Descriere

Hotel Adult Only,ce ofera cele mai romantice servicii destinate cuplurilor.Pozitionat pe una dintre cele mai frumoase plaje in Chania, cu o vedere spectaculoasa asupra marii si asupra Insulei Teodor.
Un proiect destinat doar cuplurilor, cu facilitate pentru cupluri precum camera tratamente SPA ptr doi, senzlonguri de soare duble, cina romantic pentru doi pe malul marii, precum si activitati de seara sau zi, ce iti pot face o sedere de neuitat la Thalassa Beach Resort.
Distante: Chania 9km, Rethymnon 70 km, aeroport Chania 25km, Aeroport Heraklion 151km, Platanias 500m aproximativ 13 minute pe jos, statia de bus care face lehaturile intre Chania si Kissamos 50m.

Facilitati hotel: Jacuzzi exterior, sala de gimnastica, bar la piscina, prosoape de baie papuci si halate in camera, sezlonguri gratuite la psicina, activitati cu instructor, pe plaja precum pilates, posibilitatea de a participa la cursuri de cooking, muziva live la piscina, posibilitate de relaxare la SPA, in cadrul hotelului exista restaurantul principal unde se serveste micul dejun buffet, o taverna greceasca pe plaja Ouzakia, si restaurantul a la carte Elaion.

Dotari camere:hotelul dispune de 55 camere standard, 23 junior suite si 3 superior suite, ca si marime camerele variaza de la 17mp pana la 35mp.Camerele sunt dotate cu terasa sau balcon, pot avea vedere la mare sau la gradina, mini frigider, seif in camera gratuit, TV led cu canale nationale si international, telefon, internet WI FI, facilitate ceai sua cafea, aer conditionat,pardoseala din bai este placate cu marmura, sunt cu cada, cosmetice pentru baie, uscator de baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.