Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTA MARINA BEACH


Descriere

Hotelul Santa Marina 4* face parte din lanţul de hoteluri “Giannoulis Hotels and Resorts” şi este alcătuit din două structuri – complexul de pe plajă şi complexul de la piscină fiind separate de o stradă principală, dar care au legatură printr-un pasaj subteran. Hotelul este deschis tot timpul anului.Localizare
Hotel Santa Marina Beach 4* este situat chiar pe plaja lunga din nisip fin şi auriu din Agia Marina, la doar 8 km faţă de centrul oraşului Chania. Plaja lungă de 2,5 km a fost distinsă cu steag albastru.

Facilitati camere
Cele 188 de camere ale hotelului sunt dotate cu baie proprie cu duş sau cadă, uscător de păr, aer condiţionat centralizat, LCD satelit TV, telefon, balcon sau terasă, iar minibarul, seiful şi conexiune internet – contra cost.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele, recepţie (24 h), restaurant principal, restaurant a-la-carte Azzuro, bar principal, bar exterior, bar la piscină, schimb valutar, servicii de fax şi xerox, servicii de spălătorie şi curăţătorie, wireless în recepţie/lobby (contra cost), depozitare bagaje la recepţie, check-out târziu, internet, parcare, centru Spa cu piscină interioară încălzită, jacuzzi, masaj, tratamente faciale şi corporale, saună, baie turcească, babysitting, curăţenie zilnică.

Activitati
Animaţie - aqua aerobic, gimnastică, volei pe plajă, jocuri distractive, karaoke, seara cretană, sală fitness, mini club pentru copii, loc de joacă pentru copii, tenis de câmp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.