Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Platanias Beach Resort


Descriere

Porto Platanias




Localizare: se afla pe plaja, in regiune Platanias, la 9 km vest de orasul Chania si la 20 km de Aeroportul International din Chania.


Facilitati hotel: 5 restaurante 5 baruri, 5 piscine cu zone speciale pentru copii, o piscina interioara, sezlonguri si umbrele gratuite in zona picinelor si contra cost la plaja, receptie , mini market/magazin de suveniruri, 12 lifturi de acces, centru spa, parcare, serviciu de inchirieri masini, exchange, facilitati pentru conferinte, acces internet Wi-Fi in zonele publice, centru business, teren de volei pe plaja.


Facilitati Centru Spa (contra cost): piscina interioara incalzita, camera de hidroterapie cu Jacuzzi, hamam, sauna, 4 camere de tratament pentru masaje si tratamente faciale si corporale,


Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca, club pentru copii 5-12 ani, animatie pentru copii, patuturi, serviciu de baby sitting contra cost.


Facilitati camere: balcon/terasa canapea extensibila, multi-chicineta echipata complet, aer conditionat controlat individual, Tv prin satelit, telefon, acces la internet, mini- bar (contra cost), seif.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.