Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIRKI VILLAGE (ADULTS ONLY)


Descriere

Kirki Village este un hotel mic si confortabil, construit in stil clasic cicladic, care se află în micul sat din Panormo, aproape de orasul Rethymnon. Acest hotel ofera o atmosfera caldă, tradițională, cu o ambianță familială.

Localizare

Este un hotel prietenos, situat în satul liniștit Panormo, la mai puțin de 400 m de plajă și aproape de Rethymon. Plaja Panormos este la mai puțin de 200 de metri de hotel. Se află la aproximativ 55 de kilometri de Aeroportul Internațional Heraklion până în această locație și la 88 de kilometri de Aeroportul Internațional Chania.

Facilitati Hotel

Receptie deschisa nonstop, restaurant,bar,lounge/cameră cu TV comună,terasa la soare gradina,piscina in aer liber cu apa dulce,sezlonguri si umbrele de soare,bar la piscina,masa de biliard, sala de fitness. WiFi este disponibil în toate zonele și este gratuit.

 

 


Servicii cu plata : serviciu de inchiriere auto ,spalatorie/calcatorie,fax/copiator,servicii de transfer

Parcare publică gratuit la o locaţie în apropiere.

Observatii: Nu se accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate unitățile sunt mari și includ un balcon sau o terasă. Aerul condiționat și un seif sunt oferite gratuit.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.kirkivillage.com/en/index.php) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.