Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrispy World


Descriere

O lume intreaga se afla intre soare si mare, o lume vesela si infloritoare pe care cei de la Chrispy World vor incerca sa o ofere pentru a va bucura din plin de vacanta Dumneavoastra!
Complexul Chrispy World va pune la dispozitie o paleta larga de facilitati si servicii pentru a va multumi iar personalul amabil va astepta cu drag pentru a va demonstra ospitalitatea cretana.

Localizare
Situat in micutul sat Rapaniana ce se afla sub administratia Kolymbari, complexul se intinde pe un domeniu intins aflat la doar 200 m fata de plaja.
Complexul este ideal localizat pentru a descoperi zona plina de atractii a insulei. O statie pentru transportul in comun se afla chiar in fata hotelului.

Distante
- Plaja -> 200 m
- Chania a> 23 km
- Aeroport (Chania)-> 42 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in aproprierea uneia dintre cele mai cautate statiuni a Kolymbari face ca atractiile principale sa fie:
- orasul-port Chania
- Laguna Balos
- plaja Elafonissi

Atu-uri hotel
- pozitionare langa plaja
- zona linistita
- potrivit tuturor categoriilor de turisti

Facilitati
Complexul va pune la dispozitie cele mai moderne servicii si facilitati pentru a se asigura ca veti avea o vacanta placuta si creativa.
Restaurantul principal cu terasa serveste preparate pe durata intregii zile. De asemenea pentru a va asigura o gama variata de activitati sunteti invitati la una dintre cele 3 piscine, centrul spa, terenurile de tenis, volei sau fotbal sau camera de jocuri. Receptia este deschisa non-stop, internet wi-fi gratuit in zonele publice iar pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii exista toate facilitatile necesare.
Pentru copii hotelul pune la dispozitie 1 piscina separata, loc de joaca si program de animatie special.

Camere
Camerele complexului beneficiaza de un design modern si minimalist pentru a reda o atmosfera de la relxare.
In functie de tipul camerei acestea pot gazdui pana la maxim 4 oaspeti si exista de asemenea la cerere camere pentru persoanele cu probleme locomotorii.

Tipuri camera
-> Dubla Standard
-> Family Standard
-> Dubla Superior
-> Dubla Promo
-> Single Standard
-> Dubla Deluxe

Dotari camera
Toate camerele sunt spatioase si prezinta un mobilier simplu. Sunt dotate cu TV, telefon, frigider, aer conditionat, grupa sanitar cu articole de toaleta si balcon sau veranda.
Camerele de tip family sunt maisonette dispuse pe 2 etaje pentru a avea delimitata zona dormitorului fata de zona de living (cu canapele extensibile) si pot caza pana la maxim 4 oaspeti.
Camerele superior sunt dotate cu un mobilier modern si un spatiu mai mare. Cele mai luxoase camere sunt cele deluxe ce echipate cu papucei si halat de baie, internet,TV ecran plat si seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.