Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrispy Waterpark Resort


Descriere

LOCALIZARE
Orasul Chania este la doar 25 minute, iar satul plin de viata Platanias se afla la cateva minute cu masina. Exista serviciu de transport regulat, iar statia de autobuz se afla chiar langa hotelul Chrispy Waterpark Resort - All inclusive.

FACILITATI
Chrispy Waterpark Resort - All inclusive ofera centru spa, sala de gimnastica si sauna. Aveti la dispoziie facilitai de tenis i mini golf. Oaspetii mai tineri au la dispozitie un loc de joaca pentru copii. Hotelul are, de asemenea, magazin de suveniruri.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului Chrispy Waterpark Resort - All inclusive serveste micul dejun tip bufet, precum si pranzul si cina, iar bauturile pot fi savurate la bar. Se ofera i room service.

CAMERE
Acest hotel este construit aproape de mare, intr-una dintre zonele cele mai pitoresti din Creta. Ofera camere elegante, cu balcoane cu vedere la gradina, mare sau la cele 3 piscine.
Fiecare camera este decorata cu gust, cu mobilier din lemn si bai moderne. Toate unitatile de cazare sunt echipate cu aer conditionat, TV si articole de toaleta. Unele camere au zona de relaxare.
Camera de familie (2 aduli + 2 copii) - pe 2 niveluri-(27 mp)-Cu o suprafaa de 32 m, aceste apartamente pe doua etaje ofera vedere la gradina i pot gazdui pana la 4 persoane.
Camera dubla standard-(17 mp)-Aceste camere au vedere la gradina.
Camera dubla superioara-(20 mp)-Aceste camere au vederi la mare sau la piscina.
Camera de familie superioara-(30 mp)-Aceste camere spatioase au balcon.
Camera dubla Deluxe cu piscina privata-(22 mp)-Aceasta camera dubla are balcon, podea cu gresie/marmura si piscina privata.
Camera de familie Deluxe cu piscina privata-(45 mp)-Aceasta camera de familie are aer conditionat, fierbator electric si balcon.
Camera tripla superioara-(22 mp)-Aceasta camera tripla are podea cu gresie/marmura, aer conditionat si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe
suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.