Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Maria Hotel Apts


Descriere

LOCALIZARE
Casa Maria Hotel Apts este localizat intr-o locatie exceptionala, ideala pentru plimbari sau mers cu bicicleta si la doar cativa pasi de plaja cu nisip, bine organizata cu sezlonguri si umbrele.

FACILITATI
Plaja: distanta pana la cea mai apropiata plaja este de 400 m (plaja Platanias).
Piscine: 2 piscine.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: fiind localizat in statiunea cosmopolita Platanias, sunt nenumarate optiuni pentru mancare si viata de noapte.
Snack-bar.
Parcare publica gratuita.

CAMERE
Hotelul dispune de 48 studiouri si apartamente complet echipate, spatioase, cu detalii decorative fine si vedere privata la piscine sau gradini fastuoase. Toate camerele dispun de balcon/terasa privata, chicineta, aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, aparat de cafea, TV prin satelit, uscator de par, seif, baie cu dus/cada.
STUDIO (25 mp) - capacitate 3 persoane (1 pat dublu si 1 pat de o persoana sau 3 paturi de o persoana), vedere la piscina/gradina
APARTMENT WITH POOL OR GARDEN VIEW (40 mp) - capacitate 3 persoane (2 paturi de o persoana si o canapea extensibila), vedere la piscina/gradina
SEA VIEW MAISONETTE (40 mp) - capacitate 4 persoane (2 paturi de o persoana si 2 canapele extensibile sau 1 pat dublu si 2 canapele extensibile), vedere la gradina
SEA VIEW FAMILY SUITE (55 mp) - capacitate 6 persoane (1 pat dublu, 2 paturi de o persoana si 2 canapele extensibile), vedere unica la mare si la satul pitoresc Ano-Platanias.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.