Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA ROYAL HOTEL


Descriere

Hotel Creta Royal de 5 stele se situează direct pe plaja fină din stațiunea Scaletta, la doar 12 km de Rethymnon.

Localizare Hotel

Creta Royal, aparține lanțului hotelier Aegean Star și se află în zona Skaleta, este construit de-a lungul a 400 de metri de plajă de nisip, la doar 12 km de Rethymnon, Creta., la 65km de aeroportul din Heraklion iar aeroportul din Chania este la 70km.

Facilitati camere

Acest hotel oferă un restaurant, bar, piscină spaţioasă, centru spa,  vedere la mare, cazare cu demipensiune și all-inclusive, acces la internet wireless gratuit în zonele publice ale complexului. Oaspeţii pot face plajă pe unul din numeroasele șezlonguri din jurul piscinei sau în grădinile tropicale de la Creta Royal. Ei pot folosi de asemenea un centru de fitness. O saună şi masaj profesionist sunt disponibile pentru relaxare completă. Plaja hotelului este dotată cu umbrele și șezlonguri și se pot achiziționa la costuri suplimentare.

Facilitati camere

otelul dispune de un total de 120 de camere luxoase și confortabile, dotate cu mobilier modern, pat dublu/paturi twin, canapea extensibilă, terasă/balcon cu vedere la mare sau la munții Cretani, aer condiționat, internet, seif, telefon cu linie directă, baie cu cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, televizor prin satelit, serviciu de menajeră, ceainic, facilități de cafea/ceai, frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.