Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHRISPY WORLD Hotel & Resort Water Park


Descriere

est hotel este construit aproape de mare, într-una dintre zonele cele mai pitorești din Creta. Oferă camere elegante, cu balcoane cu vedere la grădină, mare sau la cele 3 piscine.Orașul Chania este la doar 25 minute, iar satul plin de viață Platanias se află la câteva minute cu mașina. Există serviciu de transport regulat, iar stația de autobuz se află chiar lângă hotelul Chrispy Waterpark Resort.

Localizare

Orașul Chania este la doar 25 minute, iar satul plin de viață Platanias se află la câteva minute cu mașina. Există serviciu de transport regulat, iar stația de autobuz se află chiar lângă hotelul Chrispy Waterpark Resort.

Facilitati Hotel

Chrispy Waterpark Resort oferă centru spa, sală de gimnastică și saună. Aveți la dispoziţie facilităţi de tenis şi mini golf. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Hotelul are, de asemenea, magazin de suveniruri. Restaurantul hotelului Chrispy Waterpark Resort servește micul dejun tip bufet, precum și prânzul și cina, iar băuturile pot fi savurate la bar. Se oferă şi room service.

Facilitati Camere

Fiecare cameră este decorată cu gust, cu mobilier din lemn și băi moderne. Toate unitățile de cazare sunt echipate cu aer condiționat, TV și articole de toaletă. Unele camere au zonă de relaxare.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie