Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bali Beach and Village


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat la poalele munilor cretani. Hotelul Bali Beach & Village este la 25 km est de Rethymnon si la 45 km vest de Heraklion.
Centrul satului, cu taverne traditionale, restaurante si magazine, este la doar 250 de metri de hotel.

FACILITATI
Acest complex modern are vedere fantastica la golful Bali. Hotelul pune la dispozitie camere cu aer conditionat si balcon privat, precum si 1 piscina pentru copii si diferite optiuni de luat masa.
Complexul de piscine al Hotelului Bali Beach include 2 piscine pentru adulti, o piscina pentru copii si o piscina pentru bebelui. Acesta este inconjurat de o terasa mare pentru plaja, cu ezlonguri si
umbrele de soare. Cele 2 baruri de langa piscina servesc cocktailuri racoritoare.
Pe langa piscinele hotelului Bali Beach & Village va puteti bucura de cocktailuri racoritoare, bauturi racoritoare, sucuri.

RESTAURANT
Restaurantul tip bufet de la Bali Beach & Village serveste mese de mic dejun, pranz si cina, cu preparate cretane si mancaruri internationale. Sucuri racoritoare si gustari usoare sunt disponibile la barul Meltemi de pe plaja.
La restaurantul de nefumatori al hotelului Bali Beach & Village va puteti bucura de micul dejun, pranzul si cina printr-o mare varietate de preparate oferite la bufetul nostru.
Majoritatea preparatelor noastre se bazeaza pe bucataria greceasca si cretana, dar puteti gasi si preparate din bucataria internationala. Pentru prepararea alimentelor se folosesc cel mai mult produse cretane, precum si ulei de masline extravirgin cretan.
La barul principal al hotelului, care este deschis de la inceputul dupa-amiezii pana la miezul noptii tarzii, va puteti bucura de o mare varietate de bauturi si cocktailuri, ascultand muzica si urmarind privelistea golfului Bali.

CAMERE
Cele 125 de camere renovate ale hotelului au TV prin satelit cu canale de muzica, minifrigider si baie privata cu dus sau cada. Fiecare unitate ofera vedere minunata la golful Bali sau la Muntele Kedros.
Camera twin cu vedere la mare-(24 mp)-Aceasta camera ofera aer condiionat i vedere la mare.
Camera tripla cu vedere la mare-(25 mp)-Aceasta camera ofera aer condiionat i vedere la mare.
Va rugam sa reinei ca acest tip de camera se afla in cladirea principala.
Camera twin cu vedere laterala la mare-(21 mp)-Aceasta camera are pardoseala de gresie/marmura si canapea si se deschide spre un balcon cu vedere laterala la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.