Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Blue Dream se află în Stavromenos și oferă o piscină sezonieră în aer liber, o grădină și terasă. Acest hotel de 3 stele oferă bar și camere cu aer condiționat și baie privată. Hotelul are un restaurant grecesc. Hotelul Blue Dream oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Localizare

Blue Dream este un hotel de 3 stele în centrul Cretei, situat în Stavromenos, la doar 20 m de plajă, cu 20 de camere cu vedere la mare sau la grădină. Chiar în fața proprietății este o stație de autobuz care leagă proprietatea cu Rethymno, la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, la 72 km de Hotelul Blue Dream.

Facilitati hotel

Blue Dream Hotel vă oferă wifi gratuit, parcare gratuită, piscină pentru adulti impreuna cu  o piscină pentru copii și un loc de joacă. De asemenea, hotelul ofera masaj și activități de apă, toate camerele sunt dotate cu aer condiționat cu boiler, uscător de păr, seif, aragaz, un televizor și un balcon cu vedere la mare sau la grădină.Paturile suplimentare, pătuțurile pentru copii și animalele de companie sunt doar la cerere.

Facilitati camera

Camerele hotelului includ dulap și TV cu ecran plat. Anumite camere au chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde. Toate camerele includ plită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie