Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALI STAR RESORT BOUTIQUE HOTEL - MAIN BUILDING


Descriere

BALI STAR RESORT BOUTIQUE HOTEL - MAIN BUILDING situat la 100 de metri de plaja din Bali si inconjurat de o gradina botanica, hotelul ofera 2 piscine, un centru spa și 2 restaurante. Pune la dispozitie camere cu aer conditionat, WiFi gratuit si balcon cu vedere la Marea Cretei sau la gradini.

Localizare

Hotelul este la 47 km de oraşul Heraklion, unde se află cel mai apropiat aeroport şi port, şi la 32 km de oraşul Rethymno.

Facilitati Hotel

Bali Star este construit în formă de amfiteatru pe o mică peninsulă în Bali şi oferă vedere la port. Acesta oferă o grădină mare cu şezlonguri gratuite şi loc de joacă, precum şi o piscină şi un bar pe plajă.

Serviciile hotelului includ recepţie cu program nonstop, servicii bancare, parcare gratuită şi servicii de turism.

Restaurantul hotelului serveşte micul dejun şi cina preparate cu renumite produse cretane. Meniul este completat cu o gamă completă de băuturi şi vinuri de calitate produse în zonă.

Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt amenajate cu gust şi beneficiază de toate dotările moderne. Acestea au balcon sau verandă cu vedere la grădină sau la mare, televizor, aer condiţionat, frigider, uscător de păr şi cutie de valori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie