Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel atractiv și popular oferă o primire caldă și prietenoasă într-o atmosferă informală și oferă cazare confortabilă și bine echipată

Localizare

Hotelul Bali Mare este situat pe un deal deasupra mării, cu vedere la una dintre cele mai spectaculoase vederi la Marea Mediterană și munții Talea.Plăjă este la 200 m de hotel, iar centrul stațiunii este la 800 m distanță. La 150 m de hotel se află o stație de autobuz pentru serviciul local de autobuz între Heraklion și Rethymno. Există, de asemenea, un tren local de stațiune care aduce oameni peste tot în jurul satului și următorul sat Panormo

Facilitati Hotel

receptie deschisa 24/24, restaurant , cafenea, lounge cu TV, gradina,piscina, bar la piscina, sala de fitness, teren de tenis,loc de joacă pentru copii ,facilități de schimb valutar,teren de tenis, tenis de masă, biliard ,sporturi nautice -schi nautic, jet ski, scufundări, surfing, windsurfing, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu barca cu banane, plimbări cu barca catamaran, canotaj și pedala de barca, închirieri de mașini sau biciclete,privata cu plata, animalele de companie sunt acceptate(sub 5 kg). Se percep taxe.

Facilitati camere

Spatii de cazare dotate cu  bucătăria /chicineta cu frigider, aragaz și facilități de preparare a ceaiului și cafelelei,aer condiționat reglementat individual, telefon cu apelare directă, televizor, acces la Internet și set de călcat,baie proprie cu duș, WC,uscator de par,balcon sau terasa cu vedere la mare și la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie