Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Caldera Bay


Descriere

LOCALIZARE
Punctele de interes populare din apropierea Golfului Atlantica Caldera includ plaja Platanias, plaja Agia Marina si plaja Gerani.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Chania, situat la 21 km de complex.

FACILITATI
Atlantica Caldera Bay are un restaurant, o piscina sezoniera in aer liber, un bar si un lounge comun in Platanias. Oferind room service, aceasta proprietate ofera oaspetilor si o terasa.
Unitatea de cazare ofera divertisment de seara si o receptie deschisa nonstop.
Locatia pune la dispozitia oaspetilor mai multe facilitati si servici: receptie 24h, mini market- snak bar( deschis in intervalul 10:00 - 18:00), loc de joaca, serviciu de spalatorie, parcare, inchirieri masini.

RESTAURANT
Unitatea de cazare ofera zilnic optiuni de mic dejun tip bufet si american.
Exista si un restaurant a la carte cu vedere la mare unde se pot servi preparate diverse, atat cu specific grecesc, cat si international.

CAMERE
Fiecare camera de la complex are aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori si baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Camerele de la Atlantica Caldera Bay sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.
Studio-(25 mp)-Acest apartament are zona de relaxare si aer conditionat.
Apartament cu 1 dormitor-(25 mp)-Acest apartament are zona de relaxare, balcon i vedere la mare.
Apartament cu 2 dormitoare-(45 mp)-Acest apartament are zona de relaxare si aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.