Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Tanase se afla localizata in centrul statiunii Costinesti, foarte aproape de plaja si de principalele atractii ale statiunii tineretuli.

Descriere: Vila Tanase ofera turistilor 32 de camere duble si de doua apartamente pentru familii sau grupuri de studenti sau liceeni. In fiecare camera exista o baie prevazuta cu o cabina de dus unde apa calda este disponibila non-stop. Curtea vilei dispune de 32 de locuri de parcare, astfel ca fiecare camera are locul de parcare aferent, acesta fiind pazit zi si noapte. Curtea este foarte spatioasa, dispunand de mai multe facilitati precum foisor in care turistii se pot relaxa, loc pentru gratar, dar si un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Cazare: Vila Tanase ofera turistilor:
- 32 de camere duble
- 2 apartamente
Camerele sunt dotate si cu televizoare moderne, LCD, cu frigidere cu congelator dar si cu paturi matrimoniale foarte moderne. Mai mult, internetul prin Wireless este disponibil in mod gratuit in permanenta.
Fiecare camera este prevazuta cu balcon, de unde pot fi admirate imprejurimile.

Masa: Vila Tanase din Costinesti dispune de restaurant si de doua terase, de un bar si de un punct de schimb valutar. Se pot servi produsele comandate la restaurant sau la bar pe terasa, indiferent de momentul zilei.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie