Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIO RESIDENCE cm


Descriere

Localizare: Mario Residence se afla localizata intr-o zona linistita a statiunii Costinesti oferind o atmosfera calda si primitoare, la doar 15 minute de mers pe jos de zona comerciala.

Hotelul beneficiaza de resturant propriu, terasa, parcare pazita, gratar, masa de tenis si balansoar.

Descriere: Mario Residence dispune de un numr de 30 camere dotate cu bai proprii , televizor , minibar si aer conditionat .
Serviciile de masa sunt asigurate in cadrul locatiei TIBERIUS RESIDENCE care se afla la numai 250 de metri distant in drumul turistilor pana la plaja Costinesti. Pana la plaja sunt aproximativ 300 de metri.

Camere: Mario Residence dispune 30 de camere dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.

Mario Residence este structurata pe 3 nivele( parter, etaj 1, etaj 2 si 2 apartamente la nivelul 3 al vilei de 65 m2 fiecare ).
Numar de camere duble :30
Numar de locuri total :60

Facilitati:

Grup sanitar propriu cu dus, televizor, cablu tv, minibar, aer conditionat.

Masa: Serviciile de masa se pot asigura in cadrul hotelului Tiberius, care detine un restaurant cu autoservire si o terasa in aer liber, si care se afla la o distanta de 250 de metri de Mario Residence.

MENIU PENSIUNE COMPLETA:
MASA: restaurant propriu 2*.
Mic dejun: bufet suedez asistat.
Pranz: ciorba + fel principal + salata (3 variante la alegere).
Cina: fel principal (3 variante la alegere).

Facilitati copii:

In camera cu 2 adulti:
- 1 copil 0-5.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si servicii de masa, fara pat suplimentar
- 2 copii 0-5.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea achita pat suplimentar si integral masa
- 1 copil 6-11.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar dar achita integral masa
- 2 copii 6-11.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil achita patul suplimentar, iar ambii copii achita 50% din valoarea mesei
- 2 copii (1 copil 0-5.99 ani, 1 copil 6-11.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil achita pat suplimentar si 50% din valoarea mesei
- 1 copil 12-15.99 ani, copilul achita pat suplimentar si integral masa
- 2 copii (1 copil 0-5.99 ani, 1 copil 12-15.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil achita pat suplimentar si integral masa
- 2 copii (1 copil 6-11.99 ani, 1 copil 12-15.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea achita pat suplimentar. Ambii copii achita masa in functie de varsta.
- al trei-lea adult achita contravaloarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar si integral masa







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.