Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Celeste


Descriere

Situare: Situata in zona epavei, Vila ,,La Celeste' va asteapta intr-un cadru deosebit sa petreceti un sejur de neuitat in una din camerele sau aparatamentele sale. Vila se afla in cartierul nou, mai departe de zgomotul discotecilor, oferind un plus de intimitate si liniste mai ales pentru copii, aceasta si datorita numarului redus de camere (10).
Camere: Toate camerele au TV, baie proprie, aer conditionat, frigider, balcon, vedere spre mare, cutie de valori si conditii de 4*. Mare parte din camere au fost zugravite si reamenajate in 2014
cu dotari moderne. Camerele sunt mari si spatioase si nu seamana una cu alta, vila nefiind construita gen tip.
Facilitati: Vila ,,La Celeste' ofera turistilor living, bar cu o terasa si un foisor, ambele cu vedere spre mare, bucatarie complet utilata, vesela, gratar, putand sa va gatiti ceea ce doriti, ideal pentru organizarea unui eveniment sau pur si simplu a unei mese de grup, ori numai in doua persoane pe terasa din care veti putea privi marea si auzi permanent fosnetul ei. Aceasta priveliste o aveti si din camera sau de pe terasa de unde puteti contempla zilnic rasaritul soarelui. Avem parcare, iar din curte se poate cobori la plaja sau pe aleea din beton de pe intreaga plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.