Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA ON Mamaia


Descriere

Grandios, cu suprafețe impresionante, finisaje premium, facilități de lux si tehnologie de ultima generație. Acesta este Ansamblul rezidential Sea On Mamaia, avand o poziție privilegiată chiar pe plajă, in nordul stațiunii Mamaia.

Resortul dispune de o plajă privată special amenajată și delimitată pentru oaspeții săi. O locație de vis pentru orice vizitator care caută o vacanță plină de evenimente, sau o oază de relaxare.

Principalul avantaj il reprezinta vederea la mare din toate apartamentele si studio-urile.

Sea On a fost conceput pentru a oferi intimitate și relaxare totală oaspeților care caută o locație privată cu servicii exclusiviste.

Familii cu copii. ZONA COPIILOR

Sea On este mult mai mult decât un loc de cazare. Este important pentru noi ca fiecare membru al familiei să se simtă acasă când ne vizitează. Oferim diverse activități de care copiii se pot bucura, jucându-se, în timp ce adulții se relaxează pe plajă.

Cei mici au șansa de a se juca, de a învăța și de a-și face prieteni noi, în timp ce părinții lor se bucură de vacanța binemeritată și de timp de calitate.

În cadrul clubului dedicat copiilor, vom organiza jocuri și activități educaționale, programe artistice și muzică live, pictură pe față, momente de magie.

Spațiile interioare și exterioare destinate copiilor sunt amenajate pentru diferite grupe de vârstă și sunt supravegheate de personal instruit.

CARACTERISTICI DE DESIGN SI DOTARI

Toate studio-urile si apartamentele dispun de terase generoase, oferind vedere la mare, si sunt inteligent proiectate, de arhitecți și designeri experimentați,. Sunt mobilate modern, cu mobilier italian de top, personalizate pentru a răspunde nevoilor turiștilor de pe malul mării.

Plaja SeaOn. Sport in aer liber.

Mobilierul de plajă a fost ales cu aceeasi atentie catre calitate și cuprinde șezlonguri spațioase cu mese laterale, umbrele generoase, baldachine, hamacuri și leagăne.

Beachbar-ul de pe plaja vine cu propuneri de gustări ușoare si delicioase, cocktail-uri colorate, sau o inghetata perfecta pentru o zi torida de vara.

Oaspetii se pot rasfata singuri sau cu familia, pe șezlongurile confortabile, se pot scufunda în apa marii sau,pur si simplu, se pot bucura de sporturile acvatice și de cele de nisip.

Vacanța în familie este o ocazie minunată de a petrece timp împreună, practicand sport.

Unele dintre activitățile care merita incercate atunci când oaspetii ne viziteaza includ o zonă de fitness în aer liber, volei pe plajă sau, pur și simplu, inot.

În vecinătatea resortului SeaOn ApartHotel, există o bază de agrement nautic unde se pot practica o varietate de sporturi pe apă. Jet skiuri, echipamente pentru schi nautic, colace și banane.

NOPTI MAGICE DE VARA

Pentru ca oaspetii nostri sa se bucure la maxim de nopțile de vara în timpul vacanței la Sea On, le oferim cele mai variate activități de noapte și divertisment: seri cu muzică live și artiști cunoscuți, DJ, degustari de vinuri, magicieni, karaoke pentru copii și alte surprize.

Terasele de pe plaja resortului ii asteapta pentru a savura cocktail-uri răcoritoare sau o masa delicioasa cu familia, uitând de griji.

EVENIMENTE PRIVATE SAU CORPORATE

O ocazie nouă de a transpune în realitate evenimentul mult-visat: o nunta, un team bulding, lansarea unui nou produs sau petrecerea zilei de naștere la SeaOn ApartHotel. Înconjurat de valurile Mării Negre, resortul nostru este locul ideal în care putem crea momente unice, de neuitat.

Acum sunteti familiarizat cu toate activitățile de care se pot bucura oaspetii în timpul vacanței, la Sea On. Indiferent de vârsta, vor avea parte de momente fantastice. Ne vedem în curând!

FACILITĂȚILE RESORTULUI:

• Internet gratuit în toate camerele și spațiile din incintă

• Apartamente si studio-uri cu balcoane private sau terase cu vedere la mare

• Mic dejun inclus in sezon 2022

• Opțiuni de pranz sau cină

• Plajă privată cu beach-bar și șezlonguri

• Teren de volei / tenis de picior

• Loc de joacă pentru copii

• Activități și divertisment

• Seri cu muzică live

• Serviciu de recepție

• Departament dedicat - Concierge: rezervari excursii in zona, atractii locale, experiente gastronomice,degustari la crame, rezervari la restaurante

• Curățenia zilnică a apartamentelor

• Lift

• Acces ușor de realizat către locurile de parcare, gratuite pe toată durata șederii. Locurile de parcare sunt păzite și monitorizate video.

• Serviciu de transfer aeroport

• Personal prietenos și profesional

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Camere nefumători
Alarmă fum

Locatie