Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pacific Apart-Hotel


Descriere


Pacific Apart-Hotel va asteapta cu 30 de camere tip studio si 5 apartamente, foarte spatioase, situate pe 5 nivele, fiecare dispunand de bucatarie proprie complet mobilata. Combinand atat eleganta cat si aparatura tehnica si serviciul individual, Pacific Apart-Hotel isi propune sa va ofere de fiecare data cand ne vizitati, un sejur placut si confortabil.


Camerele sunt concepute cu scopul de a asigura confortul pentru odihna si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente. Garsonierele au suprafete cuprinse intre 36 si 42 mp, si sunt disponibile atat cu pat matrimonial cat si cu paturi twin. Toate camerele dispun de bucatarie complet utilata, baie cabina de dus cu hidromasaj, minibar/frigider, LCD/DVD Player, aer conditionat, balcon, telefon, cablu TV si internet de mare viteza gratuit.


Apartamentul este un ansamblu compus din salon, dormitor cu pat matrimonial/twin, bucatarie complet mobilata, baie si balcon. Acest tip de camera ofera un spatiu versatil: dormitorul este separat complet de salon prin intermediul unei usi iar bucataria dispune de zona pentru servirea mesei. Apartamentul are o suprafata de 68 mp si este destinat cazarii a 3 persoane. Dispuneti de toate facilitatile necesare confortului dumneavoastra :cabina de dus cu hidromasaj in baie, minibar/frigider, LCD/DVD Player, aer conditionat, balcon, telefon, cablu TV si internet de mare viteza.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.