Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL GUCI este situat in centrul orasului Constanta, la doar 6 minute distanta de mers pe jos de plaja. Cele 22 de camere ale hotelului sunt amplasate pe cinci etaje, fiecare fiind decorat in alta culoare. Hotelul va pune la dispozitie 8 apartamente, 12 camere duble si 2 camere single.
Dotari si servicii
Legenda spune ca undeva, pe vremea cand nu era nimic construit in zona in care se afla acum hotelul, un fost comandant de cursa lunga a ingropat o comoara.
Multi temerari au incercat sa scoata la suprafata comoara, insa niciunul nu a reusit sa o descopere.
Anii au trecut, multe s-au intamplat, lumea s-a modernizat si hotelul a fost construit, fiind o gazda primitoare pentru multi turisti.
Nu putini au fost cei care, din primul moment in care au trecut pragul hotelului au uitat de griji, s-au relaxat, s-au bucurat de fiecare moment si s-au incarcat cu energie pozitiva.
Urmarind acest fenomen, cunoscatorii au ajuns la concluzia ca ceva magic se intampla in acel loc, iar comoara ingropata este de fapt o stare de bine, emanata prin fiecare oaspete al hotelului nostru.
Nu credeti in legendee Va invitam sa experimentati magia pe care o are hotel Guci!
Restaurant cu terasa, situat la ultimul etaj, ofera o priveliste panoramica asupra centrului orasului, a portului si a marii.
Restaurantul poate fi alegerea perfecta pentru servirea dejunului sau a cinei, dar si pentru organizarea unor petreceri private, receptii, aniversari sau cocktail-uri. Capacitatea salonului si a terasei este de 50 de persoane.In lobby langa receptie ai un bar de zi unde poti savura linistit o cafea buna si citi stirile zilei
Barul de zi foarte elegant, sauna, jacuzzi-ul, cabinetul de masaj reprezinta punctele forte ale hotelului, fiind adorate de toti cei ce ne trec pragul.
De asemenea, Hotelul Guci ofera, gratuit, oaspetilor internet si parcare.
Personalul hotelului este foarte bine pregatit si manierat, astfel incat sederea sa va fie foarta placuta.
Wellness: hot tub/jacuzzi, sauna
Animale de companie: gratuit! Este permis accesul cu animale de companie. Nu se pun taxe suplimentare.
Servicii masa
MASA: restaurant propiu;
Micul dejun de tip bufet este servit in restaurant sau pe terasa restaurantului.
Camera single: are o suprafata de 18 mp
Camera dubla standard: are 24 mp si acomodeaza perfect doi adulti si un copil cu varsta de pana la 7 ani.
Apartamentul: are o suprafata de 45 mp si este perfect pentru o familie cu unul sau doi copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.