Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wonderland Cluj Resort


Descriere

Wonderland Resort Cluj este un loc scos parca din lumea basmelor, pentru a le oferi celor care pasesc pe acest taram momente de relaxare, liniste si rasfat. Aflat la 7 km distanta de centrul orasului Cluj-Napoca, Wonderland Resort Cluj isi asteapta oaspetii cu 35 de camere de cazare, intr-o atmosfera prietenoasa si rafinata.
Pentru a ajunge pe acest taram minunat, vei parasi orasul, urcand pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Adresa e simpla: Feleacu, nr. 5 A-E. Locul se afla intr-un cadru natural ideal, unde orasul ti se intinde la picioare, cat vezi cu ochii. Confortul si decorul camerelor te incanta, iar atmosfera feerica e molipsitoare.
Oaspetii cazati la Wonderland Resort Cluj au la dispozitia lor acces gratuit la centrul SPA, precum si micul dejun inclus in pretul de cazare. Parcarea publica este gratuita la proprietate, precum si accesul la Internet Wireless. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat si televiziune prin cablu, precum si cu baie privata si dulapuri / garderoba. Preturile de cazare incep de la 195 lei / noapte si variaza in functie de tipul camerei (single, twin inside, twin, triple, apartment).
Pentru o experienta autentica, stim insa ca a te caza undeva inseamna mult mai mult decat a-ti alege o camera, a-ti petrece acolo noaptea si eventual a servi micul dejun in graba. Wonderland Resort Cluj ofera printre cele mai complexe si complete pachete de activitati de relaxare si petrecere a timpului liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.