Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CENTRAL


Descriere

Hotelul CENTRAL este locatia perfecta pentru toate categoriile de oaspeti, fiind amplasat intr-o zona linistita, la 500 de metri de Gradina Botanica din Cluj-Napoca.
Hotel CENTRAL ofera cazare in Cluj-Napoca pentru toate tipurile de oaspeti: oameni de afaceri, cadre medicale, precum si turisti dornici sa viziteze orasul.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, birou, articole de toaleta gratuite. Număr total camere: 34 Single: 10 Duble: 21 - 6 camere cu pat matrimonial și 15 camere twin. Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare publica, internet, pastrare obiecte de valoare, camera bagaje, lift, aer conditionat. Servicii: spalatorie, calcatorie, informatii turistice, fax/copiator.
Locatie:
Hotelul este situat in zona centrala a orasului in imediata apropiere a Primariei Cluj-Napoca si a Casei de Cultura a studentior.
Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.
Politici:
Check- in: incepand cu ora 15:00. Check- out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
Micul dejun se asigura in salonul de mic dejun.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta pana la 12 ani: gratuit, fara pat suplimentar - 1 copil cu varsta intre 12-18 ani: 58 de lei / zi, cu pat suplimentar - 2 copii (ambii cu varsta pana la 12 ani): unul gratuit fara pat suplimentar si unul 58 de lei / zi cu pat suplimentar - 2 copii (unul cu varsta pana la 12 ani si unul cu varsta 12-18 ani): cel sub 12 ani gratuit fara pat suplimentar si cel cu varsta 12-18 ani 58 de lei / zi cu pat suplimentar.
Facilitati evenimente:
Sala conferinta: capacitate de 90 de persoane, echipata cu: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, retroproiector, DVD player, Hi-Fi audio system, sistem de videoconferinta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.