Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Plaza


Descriere

City Plaza Hotel**** este situat în centrul istoric al oraşului Cluj – Napoca, pe o stradă linistită, în apropierea unor importante institutii publice (Primăria) şi comerciale (sedii de bănci) dar şi a Parcului Municipal. Îmbinând eleganţa şi utilitatea, oferă clienţilor săi condiţii deosebite de cazare însoţite de servicii de calitate.


In perioada 1-11 august zona de relaxare Salute per Aqua nu va fi accesibila datorita unor lucrari de mentenanta. De asemenea nici serviciile de room-service nu vor fi disponibile in perioada 1-15 august.



Hotelul se află la doar 20 de minute de Centrul Expoziţional ExpoTransilvania şi 30 de minute de Aeroportul Internaţional Cluj – Napoca.


Are o capacitate de 42 camere, din care 36 camere duble, (17 camere cu pat matrimonial, 19 camere twin), 4 camere single şi 2 apartamente. Camerele sunt climatizate, dotate cu minibar, seif, televizor, telefon, acces internet. Băile sunt dotate cu cada baie, uscator păr, telefon, priză pentru aparat bărbierit.



Sunt disponibile camere destinate nefumătorilor, şi camere special dotate pentru persoanele cu deficienţe motorii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.