Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kemerli Konak Boutique Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Kemerli Konak Boutique Hotel se afla in apropierea unei plaje cu nisip/ sindrila. La plaja sunt umbrele de soare si sezlonguri contra cost. Orasul Kyrenia este la aproximativ 3 km (Famagusta la aproximativ 80 km), Aeroportul Larnaca (LCA) este situat la cca. 78 km distanta.


FACILITATI HOTEL: Hotelul tip boutique de 3 stele cu 5 etaje are 38 de camere in total. Este dotat cu o receptie deschisa 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00) precum si un hol. WiFi este disponibil gratuit. Curatenia in camera este gratuita. Serviciul de spalatorie/calcatorie este disponibil contra cost. In zona exterioara a hotelului veti gasi o piscina cu apa dulce. Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare.


FACILITATI CAMERE: Camera dubla standard (vedere la munte sau la mare):
Cu parchet laminat, minibar (unde este cazul, contra cost), seif (unde este cazul, contra cost) si TV prin satelit, precum si aer conditionat controlat central, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.