Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIAMOND OF BODRUM


Descriere

Diamond Of Bodrum By Loxia Hotels este o unitate de 5 stele situată vizavi de portul de agrement, cu vedere la vedere unică la Castelul Bodrum și Karaada.

Localizare

Situat în orașul Bodrum, hotelul oferă o priveliste extrardinara fiind situat pe pe malul mării. Hotelul este la 500 de metri de Bodrum Center și Bodrum Bars Street, la 1 km de stația de autobuz și la 32 km de aeroport

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o plajă privată cu amestec de nisip și pietriș, lungă de 100 m. Au de asemnea o piscina interioara pentru copii si o piscina exterioara si una interioara  Sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit pentru piscina si plaja. De asemenea, hotelul ofera o multitudine facilitati de relaxare precum masaj, sauna.

 

Oaspetii pot savura diferite mancaruri in functie de gust fie la restaurantul principal fie la cel A la Carte, unde au parte de o experienta mediteraneeana.

 

Facilitati camera

Hotelul are un total de 214 camere. Toate camerele au podea ceramica si parchet, aer conditionat centralizat, minibar, cada sau dus, articole de toaleta, uscator de par, seif, TV, telefon, detector de fum, internet wireless.

 

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Fitness
Piscina interioara
CH ( incalzire centralizata )