Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA JOJO 2


Descriere

Pensiunea Jojo este situata in Baile Herculane, intr-o zona linistita, si se intinde pe o suprafata de 2000 metrii patrati.
Pensiunea Jojo se află în stațiunea Băile Herculane și oferă un centru de wellness, cu cadă cu hidromasaj și diverse tratamente de sănătate. De asemenea, pensiunea are un restaurant à la carte, care servește mâncăruri din bucătăria internațională, camere decorate elegant și acces gratuit la internet WiFi în întreaga clădire.
Descriere camere:
Toate camerele au aer condiționat, TV, minibar și baie privată cu cadă sau duș. În plus, sunt disponibile un uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon și zonă de relaxare.
Descriere facilitati:
Pensiunea dispune de 4 camere de 3 stele, 8 camere cu pat matrimonial si 4 apartamente cu jacuzzi, toate de 4 stele, baza de tratament balnear, restaurant a la carte, bar si terasa, piscina cu apa incalzita, sauna, gradina cu foisor, livada cu pomi fructiferi, gazon si hamac.
Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Peştera Hoţilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.
Servicii masa:
Restaurantul din incinta pensiunii Jojo dispune de o capacitate de 40 locuri in salon, 16 locuri pe terasa, 18 locuri in foisor si este perfect pentru grupuri numeroase sau pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv.
Facilitati evenimente:
sala de conferinte cu o capacitate de 20 persoane

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.