Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Palace isi asteapta turistii in orice moment al anului, oferind servicii turistice de calitate, pentru oaspetii care doresc si apreciaza conditiile de cazare deosebite, relaxare si liniste intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Aceasta este situata in statiunea Baile Felix, in imediata vecinatate a Aquapark-ului President (aproximativ 300 m), pe strada Calea Beiusului, numrul 139 cu acces direct din DN 76. Aeroportul International Oradea este situat la doar 8 km de pensiune.

Camere:
Pensiunea Palace dispune de:
- 3 apartamente - suprafata de 45 mp - dormitor cu pat matrimonial si living cu canapanea extensibila, balcon, aer conditionat, tv cu ecran plat, terasa, minibar, halat de baie, grup sanitar cu cabina de dus.
- 9 camere duble decorate intr-un stil elegant cu o suprafata de 25 mp si pat matrimonial. Balcon, vedere la curtea interioara, aer conditionat, tv cu ecran plat, minibar, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par.
O parte din camerele duble au un fotoliu pat ce poate fi utiliat de copii ca pat suplimentar contracost;

Turistilor li se pun la dispozitie urmatoarele facilitati:
- Parcare privata;
- Terasa in aer liber;
- Spa cu jacuzzi si sauna;
- Restaurant;

Clientii pensiunii Palace beneficiaza de reducere de 50% la accesul in Aquapark pe o zi intreaga.

BONUS!
- Sejururile de minim 5 nopti beneficiaza de 1 zi acces gratuit la Aqua Park
- Sejururile de minim 7 nopti beneficiaza de 2 zile acces gratuit la Aqua Park.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.