Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nufarul


Descriere

PACHET CRACIUN 2022 Pachetul include cazare cu mic dejun bufet si cina bufet. Finger food buffet 24.12.2022. Pranz Craciun 25.12.2022. O terapie SPA pe persoana/sejur. Acces gratuit la piscinele proprii si la Strand Apolo-Felix. Conditii rezervare: plata unui avans de 50% la rezervare si integral pana la 3.12.2022. Conditii anulare: anularile dupa data de 3.12.2022 si neprezentarile se factureaza cu valoarea integrala a pachetului de servicii. PACHET REVELION 2023 Pachetul include cazare cu mic dejun bufet si cina din care: 30.12.2022 Cina Traditionala "Seara romananeasca" 31.12.2022 Cina festiva Revelion (petrecere tematica). 01.01.2023 Cina Carnaval (petrecere tematica). 31.12.2023 si 01.01.2023 Finger food buffet. Programe de animatie, muzica live, invitati: solisti de folclor si ansamblu de dansuri populare, invitati surpriza si foc de articifii. Program de animatie la piscine pentru copii si adulti. Acces gratuit la piscinele hotelului. Acces gratuit la internet. Acces gratuit la Strandul Apollo-Felix.

Hotel Nufarul fost renovat complet in anul 2004 si dispune de toate facilitatile necesare unui hotel de 3* pentru relaxare,odihna si tratament, dar si pentru evenimente de afaceri.
 
GRATUITATI: acces la piscine, sezlong gratuit, sala fitness si sauna. Taxa de promovare, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, nu este inclusa in pret si se achita, separat, la receptia hotelului.
 
Curele balneare propuse în cadrul bazei de tratament se adresează următoarelor afecţiuni:
-afecţiuni reumatice degenerative (spondiloză, coxartorze, gonartroze, poliatroze)
-afecţiuni reumatice inflamatorii (spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă)
-afecţiuni reumatice abarticulare (periartrită scapulo-humerală, tendinite, bursite)
-afecţiuni posttraumatice
-afecţiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizi
 
Contraindicaţiile tratamentului balnear: stări febrile, boli infecţioase, afecţiuni dermatologice, cardiopatia ischemică, insuficienţă cardiac, valori crescute ale tensiunii arteriale, epilepsie, neoplasme, insuficienţă renală şi hepatica, stare de graviditate, copii 0-3 ani, TBC
 
Pachetul Tratament (minim 5 nopti) include: - cazare cu demipensiune bufet (mic dejun bufet si cina bufet) si tratament.
 
Turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte la medicul din hotel dovada de asigurat, Cardul de sanatate si adeverinta de la locul de munca sau Cupon de pensie, Bilet de Trimitere pentru Servicii Medicale in Sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turisti neasigurati. Tratamentul balnear se acorda pentru minim 5 zile si include o consultatie initiala, 15 procedur/5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare. 
 
Taxa de promovare, care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare, nu este inclusa in pret si se achita, separat, la receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.