Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort


Descriere

Pachetul de Craciun include: -cazare, masa (mic dejun bufet+cina bufet+finger food) -Pranz Traditional de Craciun(25.12.2022) -Acces gratuit la Aquapark Felixarium (14 piscine cu apa termala curativa si apa recirculata): 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 topogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, locuri de luat masa. -Acces gratuit la Sauna umeda si uscada, Fantana de gheata si sala de fitness din centrul Nelumbo Med-Spa. -Acces gratuit la 3 tipuri de sauna, camera de gheata si dus-aventura din centrul Gold SPA. Pachetul Tratament Balnear (minim 7 zile) include Include: Cazare cu demipensiune bufet (mic dejun si cina); Tratament 3 proceduri/zi, consultatie medicala in Centrul Nelumbo Med-Spa; Acces gratuit la Aquapark Felixarium (14 piscine cu apa termala curativa si apa recirculata): 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, locuri de luat masa; Acces gratuit la sauna umeda si sauna uscata, fantana de gheata si sala de fitness din Centrul Nelumbo Med-Spa. Accest gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus-aventura din centrul GOLD SPA (AQUAPARK Felixarium) SPA WEEKEND 2/3/4 Nopti include Include: Cazare, masa (mic dejun si cina bufet suedez), 1 procedura SPA/adult/pachet in centrul Nelumbo Med SPA; Acces gratuit la Aquapark Felixarium (14 piscine cu apa termala curativa si apa recirculata): 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, locuri de luat masa; Acces gratuit la 3 tipuri de sauna (uscata si umeda, inflarosu), camera de gheata, Fantana de gheata, dus-aventura din Centrul GOLD SPA si fitness studio din cadrul Centrului Nelumbo Med-SPA SUMMER WEEKEND (2 zile, intrare vineri-plecare duminica) Include: Cazare, masa (mic dejun si cina bufet suedez), 1 procedura SPA/adult/pachet in centrul Nelumbo Med SPA; Acces gratuit la Aquapark Felixarium (14 piscine cu apa termala curativa si apa recirculata): 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 tobogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, locuri de luat masa; Acces gratuit la 3 tipuri de sauna (uscata si umeda, inflarosu), camera de gheata, Fantana de gheata, dus-aventura din Centrul GOLD SPA si fitness studio din cadrul Centrului Nelumbo Med-SPA; Parcare auto gratuita si Acces gratuit si nelimitat WI-FI. Cazarea turistilor se va face incepand cu ora 14.00, iar predarea camerei se va face pana la ora 12.00. FUNLANDIA - loc special de joaca pentru adulti si copii cu plata (Air Hokey, Playstation si Xbox, Tenis de masa, Biliard, Masa de fotbal, Spatii de joaca pentru copii, Camera de relaxare). servicii suplimentare SPA cu plata.

Pachetul de Craciun include:

-cazare, masa (mic dejun bufet+cina bufet+finger food)
-Pranz Traditional de Craciun(25.12.2022)
-Acces gratuit la Aquapark Felixarium (14 piscine cu apa termala curativa si apa recirculata): 10 piscine acoperite, 4 piscine in aer liber, 2 topogane, piscine pentru copii, teren de sport, spatii de joaca, locuri de luat masa.
-Acces gratuit la Sauna umeda si uscada, Fantana de gheata si sala de fitness din centrul Nelumbo Med-Spa.
-Acces gratuit la 3 tipuri de sauna, camera de gheata si dus-aventura din centrul Gold SPA.

-Concert extraordinar de colinde

-Vizita lui Mos Craciun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.