Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PRESIDENT SPA


Descriere

In sezon (30.05-18.09.2021) se pot face rezervari doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica. In extrasezon sejur minim 3 nopti.

Descriere camere:
RO Camerele sunt spatioase, pat matrimonial sau twin, mocheta pe jos, birou lucru, TV smart, telefon, dulap haine, baia cu dus, uscator de par si cosmetice, halat de baie si papuci. Balconul este destul de mic avand doar o masuta si un scaun de exterior. / EN The rooms are spacious, with double or twin bed, carpeted floor, work desk, smart TV, telephone, wardrobe, bathroom with shower, hairdryer and cosmetics, bathrobe and slippers. The balcony is quite small with only a table and an outdoor chair.
Descriere facilitati:
RO Hotelul nou contruit, ofera parcare, lift, piscina interioara, bar la piscina, acces Aqua Park, jacuzzi, Bar cu terasa, climatizare. Parcare gratuita. Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau dovada de asigurat. / EN The newly built hotel offers a parking place (free of charge), elevator, indoor pool, pool bar, Aqua Park access, jacuzzi, bar with terrace, air conditioning. It is not necessary to possess a referral from the family doctor or the proof of medical insurance.
Locatie:
RO Unitatea este situata la iesirea din Baile Felix spre satul Haieu pe partea stanga. / EN The hotel is located at the exit from Baile Felix to the village of Haieu on the left.
Politici:
RO - Vom efectua cazari cu asigurarea stricta a conditiilor de curatenie si dezinfectare a spatiilor pe baza unor proceduri agreate si aprobate de DSP BIHOR, cum ar fi: la cazare se va scana fiecare client cu un termoscanner, fiind cazate doar persoanele cu temperatura corporala sub 37 grade, amplasarea unor dozatoare cu dezinfectanti in spatiile comune (receptie, restaurant, lift, zona spa, baza de tratament, grupuri sanitare, etc.), teste rapide care pot fi aplicate clientilor ce prezinta suspiciuni, precum si norme interne de dezinfectare si intretinere, atat a camerelor, cat si a zonelor comune. - Masa se va servi la terasele restaurantelor, cu respectarea stricta a regulilor de igiena si dezinfectare a veselei si tacamurilor si a spatiilor din bucatarie sub forma de bufet suedez cu servirea de catre personalul restaurantelor. - Vom permite accesul celor cazati la piscina exterioara a hotelului PRESIDENT SPA, la piscina exterioara a hotelului PRESIDENT si la toate piscinele exterioare ale AQUAPARKULUI PRESIDENT sub supravegherea atenta a personalului care se va asigura ca este respectata distantarea sociala, spatiul exterior generos permite si distantarea sezlongurilor. - Baza de tratamente este functionala si s-au luat masuri pentru a oferi servicii în deplina siguranță. Măsuri de siguranța adoptate: - complexul President se intinde pe o suprafata de 50000 de m² , ceea ce permite organizarea activitatii in deplina siguranta cu respectarea distantarii - servirea mesei se va face în regim room service - am alcătuit un protocol de siguranță pentru serviciile de menaj - am montat în toate zonele comune dozatoare cu dezinfectant - am achiziționat termoscanere - fiind amplasat la liziera padurii Felix complexul President are un acces facil la pista de alergare amenajata si se pot organiza drumetii intr-un cadru natural deosebit si alte activitati outdoor - am pregătit piscinele exterioare - am pregătit restaurantele, asigurând 2 m distanță între mese - am pregătit terasele, asigurând 2 m distanță între mese - zona de plaja este amenajata cu sezlonguri cu distanta de 4 m intre acestea - personal care supravegheaza respectarea distantarii sociale in bazine - baza de tratamente este pregătită, s-au luat masuri pentru a oferi servicii în deplina siguranță. / EN The hotel is applying anti-Covid19 measures.
Servicii masa:
RO Masa se serveste in restaurantul Corpului Aqua President (acces pasarela inchisa) in regim bufet suedez cu asistenta personal, deocamdata doar pe terasa restaurantului. / EN Meals are served in the restaurant of the Aqua President Corps (covered walkway access) buffet style, with personal assistance (for now) and only on the terrace of the restaurant.
Facilitati copii:
RO Piscina copii, jocuri acvative copii (sezon), topogan apa (sezon), acces Aqua Park. / EN Children's pool, children's water games (seasonal), water slide (seasonal), Aqua Park access.
Facilitati evenimente:
RO Mini sala de conferinte 50 locuri. / EN Mini conference room with 50 seats.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.