Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AQUA PRESIDENT


Descriere

In sezon (30.05-18.09.2021) se pot face rezervari doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica. In extrasezon sejur minim 3 nopti. Turistii cazati in Hotel Aqua President **** beneficiaza de gratuitate la facilitatile complexului IN FUNCTIE DE PREVEDERILE LEGALE AFLATE IN VIGOARE LA DATA EFECTUARII SEJURULUI. In cazul in care nu se intruneste nr minim de persoane, mesele in extrasezon vor fi servite astfel: mic dejun bufet suedez plus masa fisa cont - demipensiune 50 Lei/zi/adult sau pensiune completa 100 Lei/zi/adult.

Descriere camere:
RO Camerele sunt spatioase, pat matrimonial sau twin, mocheta pe jos, birou lucru, TV smart, telefon, dulap haine, baia cu dus, uscator de par si cosmetice, halat de baie si papuci. Doar cateva camere au balcon - repartitia lor se face la receptie. / EN The rooms are spacious, with double or twin bed, carpeted floor, work desk, smart TV, telephone, wardrobe, bathroom with shower, hairdryer and cosmetics, bathrobe and slippers. Only a few rooms have a balcony - rooms are allocated at check-in.
Descriere facilitati:
RO Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau dovada de asigurat. / EN It is not necessary to present a referral from the doctor/or the proof of the medical insurance in order to benefit of the treatment procedures.
Atractii turistice:
RO Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai. / EN Pestera Ursilor(Bear Cave), Stana de Vale resort, Oradea city, Beftia aven, Nimphaea Lotus Thermalis nature reserve from Baile 1 Mai.
Politici:
- Vom efectua cazari cu asigurarea stricta a conditiilor de curatenie si dezinfectare a spatiilor pe baza unor proceduri agreate si aprobate de DSP BIHOR, cum ar fi: la cazare se va scana fiecare client cu un termoscanner, fiind cazate doar persoanele cu temperatura corporala sub 37 grade, amplasarea unor dozatoare cu dezinfectanti in spatiile comune (receptie, restaurant, lift, zona spa, baza de tratament, grupuri sanitare, etc.), teste rapide care pot fi aplicate clientilor ce prezinta suspiciuni, precum si norme interne de dezinfectare si intretinere, atat a camerelor, cat si a zonelor comune. - Masa se va servi la terasele restaurantelor, cu respectarea stricta a regulilor de igiena si dezinfectare a veselei si tacamurilor si a spatiilor din bucatarie sub forma de bufet suedez cu servirea de catre personalul restaurantelor. - Vom permite accesul celor cazati la piscina exterioara a hotelului PRESIDENT SPA, la piscina exterioara a hotelului PRESIDENT si la toate piscinele exterioare ale AQUAPARKULUI PRESIDENT sub supravegherea atenta a personalului care se va asigura ca este respectata distantarea sociala, spatiul exterior generos permite si distantarea sezlongurilor. - Baza de tratamente este functionala si s-au luat masuri pentru a oferi servicii în deplina siguranță. Măsuri de siguranța adoptate: - complexul President se intinde pe o suprafata de 50000 de m² , ceea ce permite organizarea activitatii in deplina siguranta cu respectarea distantarii - servirea mesei se va face în regim room service - am alcătuit un protocol de siguranță pentru serviciile de menaj - am montat în toate zonele comune dozatoare cu dezinfectant - am achiziționat termoscanere - fiind amplasat la liziera padurii Felix complexul President are un acces facil la pista de alergare amenajata si se pot organiza drumetii intr-un cadru natural deosebit si alte activitati outdoor - am pregătit piscinele exterioare - am pregătit restaurantele, asigurând 2 m distanță între mese - am pregătit terasele, asigurând 2 m distanță între mese - zona de plaja este amenajata cu sezlonguri cu distanta de 4 m intre acestea - personal care supravegheaza respectarea distantarii sociale in bazine - baza de tratamente este pregătită, s-au luat masuri pentru a oferi servicii în deplina siguranță.
Servicii masa:
RO se acorda in unitatea restaurant President, categoria I, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem bonuri valorice (pranz sau cina). Pe perioada sezonului estival mesele (mic dejun, pranz,cina) care sunt parte a sejururilor cu masa inclusa vor fi servite sub forma de bufet suedez. / EN President restaurant, category I: breakfast buffet, lunch and dinner-meal vouchers system (lunch or dinner). During the summer season breakfast, lunch and dinner that are part of the packages including meals, - are buffet.
Facilitati copii:
RO Piscina copii, acces AquaPark. / EN Children pool, Aqua Park access

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.