Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Turist Suior


Descriere

Complexului Hotelier Turist Suior dispune de 34 de camere, dispuse in cele trei mini-hoteluri Iza, Mara si Ignis. 4 camere dotate cu un pat, 16 cu doua paturi, 8 cu pat matrimonial si 6 apartamente foarte spatioase, totalizeaza un numar de 64 locuri de cazare.
Toate camerele sunt dotate cu: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par, cabina dus.

Ambianta placuta, stilul modern, elegant, impletite cu mediul natural unic, va garanteaza vacante de neuitat.

Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri si ofera atat preparate specifice bucatariei maramuresene cat si specifice bucatariei romanesti si internationale.

Sala de conferinte la standarde internationale avand o capacitate de 80 locuri pe scaune, dotata cu: instalatie de aer conditionat, instalatie de sonorizare-amplificare, microfoane fixe, aparatura de traducere simultana in trei limbi, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aparatura audio-video.

Clubul Complexului Hotelier Turist Suior, are o capacitate de 100 locuri fiind dotat cu bar propriu, masa de biliard, este locul ideal pentru intrunirea turistilor cazati. Iarna, oaspetii complexului precum si schiorii pot sa consume bauturi fierbinti, refacandu-si astfel fortele in vederea unei noi manse pe partia de schi.

Complexul Hotelier Turist Suior asigura oaspetilor sai dotarea necesara practicarii sporturilor atat pe timpul verii cat si iarna. Astfel dispune de terenuri de sport unde se poate juca: fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de camp atat pe asfalt cat si pe zgura.
Partia de schi, amplasata in partea vestica a complexului, cu o lungime de 1.400 m, cotata ca si partie de dificultate medie, este dotata cu telescaun cu o capacitate de 1.200 persoane/ora si ratrac pentru nivelarea ei. Accesul la telescaun se face pe baza unor cartele megnetice numite TAG-uri, acest sistem aducand un spor de confort schiorilor care nu mai sunt nevoiti sa astepte mult timp pentru urcarea pe scaun. Exista si un centru de inchiriere echipament pentru practicarea skiului si a snowboardului, acest centru putand pune la dispozitia turistilor peste 200 de echipamente. Statia de plecare a telescaunului este amplasata la 50 m departare de terasa complexului.
La statia finala a telescaunului, doritorii pot sa serveasca bauturi calde si reci, alcoolice si nealcoolice, precum si preparate fast-food, in cadrul placut al barului existent aici, bar care are o capacitate de 30 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa.
Oaspetii mai putin aventurosi pot sa se relaxeze in cele doua saune si in sala de fitnes ale complexului, dotate dupa ultimele standarde din domeniu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.