Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RIVULUS


Descriere

Hotel RIVULUS - confort, eleganta si rafinament! Complexul Hotelier RIVULUS ofera diverse servicii de inalta calitate, fiind locul ideal atat pentru turism cat si pentru afaceri. Hotelul dispune de o infrastuctura noua, performanta, precum si de un personal tanar, competent si cu o inalta pregatire profesionala.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet - wireless, telefon. Numar total camere: 60 Single: 6 Duble: 54 - 36 camere twin, 18 camere cu pat matrimonial.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 150 locuri, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, cafe bar, terasa - 30 de locuri, receptie deschisa nonstop, lift, camera de bagaje. Servicii: spalatorie si calcatorie, inchirieri de autoturisme, room service, transfer de la/la aeroport, fax/copiator, apel de trezire la ora solicitata. Parcarea este publica si este contra cost, nu este posibilia rezervarea. Program cu plata parcare: luni-vineri 8:00-20:00; sambata-duminica GRATUIT.
Locatie:
Hotelul RIVULUS este situat in inima orasului Baia Mare, in vecinatatea centrului istoric si comercial.
Politici:
Check-in: ora 13:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu, cu bucatarie locala si internationala.
Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sala conferinte cu capacitate de 50 locuri echipata cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare si o sala de sedinte pentru 10 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.