Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL BANSKO


Descriere

Facilitati Hotel
Hotelul are receptie cu seifuri de inchiriat, room service, Wi-fi in zonele publice, magazine, vestiar pentru echipamentul de ski (gratis), restaurant, lobby bar, mehana "Old Bansko" (restaurant traditional), club de noapte 'Nai Club", casino, bar erotic "Black Rose", sala de conferinte (500 locuri), doctor la cerere, salon de infrumusetare, centru Spa.

Localizare
Grand Hotel Bansko este un complex nou, situat la 500 m de centrul statiunii si 1.5 km de partiile de ski. Hotelul creaza o atmosfera placuta de vacanta atat iarna la ski cat si vara.

Informatii utile
Tariful include cazare, mic dejun, cină, access gratuit la sauna finlandeză, sauna cu sare, sauna cu aromaterapie, baia de aburi, hammam, jacuzzi, zona de relaxare, piscina interioară, piscina pentru copii, centrul fitness, camera de depozitare a echipamentelor de ski, transfer gratuit la/de la telegondolă (conform programului stabilit de hotel). Cina de Crăciun în sala de evenimente (obligatorie) - 35.00 Euro/adult, 15.00 Euro/copil (6-11,99) / copii (0-5,99) - gratuită Cina de Revelion în restaurantul principal (obligatorie) - 70.00 Euro/adult, 35.00 Euro/copil (6-11,99) / copii (0-5,99) - gratuită

Facilitati camere
Toate unitatile de cazare dispun de incalzire centralizata sau individuala, TV, telefon, Wi-fi, minibar, mocheta, baie cu dus, feon, halate de baie. Unele camere au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.