Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul ALPIN este situat la 20 metri de ski lift.

Capacitate: 5 camere duble, 1 camera dubla large, 2 studiouri, 8 vile

Facilitati: Hotelul de 3 etaje dispune de loc de joaca pentru copii, restaurant, bar coffee shop, barbeque, room service, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, seif la receptie (contra cost), birou rent-a-car, depozit echipamente ski si snowboard, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva / garanta in avans). Pentru infanti se poate oferi gratuit patut pentru copii.

Nota: vilele cu etaj se pot inchiria si separat - pe etaje!

Este permis accesul cu animale de companie doar in vile!

Camerele duble (18 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Camerele duble large (30 mp): pat matrimonial, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif (contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Studio (30mp):
pat matrimonial si 2 paturi cu usa comunicanta intre unitati, balcon, baie cu cada si dus, uscator de par, televizor, DVD, telefon, mini bar, seif(contra cost), conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Vilele fara sauna (42 mp): vila fara etaj cu un pat dublu si doua paturi single, usa intermediara, baie cu dus, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Vila cu sauna (42 mp): vila fara etaj cu un pat dublu si doua paturi single, usa intermediara, baie cu dus, sauna, balcon, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Vilele cu 2 etaje (72 mp): vila cu etaj cu un pat dublu, doua paturi single, usa intermediara, sauna, balcon, baie cu dus, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la partiile de ski sau la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie