Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. MYSTIQUE CAMERE DE INCHIRIAT


Descriere

Pensiunea Mystique se afla in Arad si ofera un lounge comun, gradina, terasa si WiFi gratuit in intreaga proprietate. Aceasta pensiune de 3 stele are depozit de bagaje.
Proprietatea asigura gratuit parcare privata si un serviciu de transfer de la/la aeroport (contra cost).

Camerele pensiunii sunt dotate cu aer conditionat, frigider, birou, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privata si balcon cu vedere la gradina. Toate camerele sunt prevazute cu dulap.

Tipuri de camere:
- Camere confort - destinata pentru doua persoane aceasta dispune de un pat matrimonial.
- Camera classic - dispune de doua paturi twin ce se pot uni.
- Camera family - dotata cu un pat matrimonial pentru doua persoane si un pat single. (aici se pot caza 3 persoane adulte)

La Pensiunea Mystique se poate lua in fiecare dimineata un mic dejun a la carte sau englezesc/irlandez complet. Aici se pot servi contra cost micul dejun, pranzul si cina.

Cazarea se afla la 48 km de Timisoara si la 47 km de Nadlac.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, situat la 40 km de Pensiunea Mystique.

In imediata vecinatate (la 5 minute distanta) se gasesc magazine diverse, statie de autobuz si tramvai, iar centrul orasului este la o distanta de 10 minute de locatie.

Pensiunea Mystique este situata intr-o zona foarte linistita, in apropierea clinicii MedLife Genesys, la 15 minute de aeroportul Arad si la 40 km distanta de Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

Parcare privata in interiorul si exteriorul locatiei supravegheata video si monitorizata 24/24.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.